Vår underbara midsommarafton 2016

söndag 26 juni 2016
Vi firade vår midsommar som vanligt i stugan hos mormor och morfar. Detta år var vi en något reducerad styrka, familjen Olsson/Jelassi och så farmor och Uffe och vi. Detta år hade vi även ett alldeles särdeles fantastiskt högsommarväder med uppåt 30 grader varmt. Underbart att sitta i skuggan och smutta på en Pimm's.

Sedan åt vi matjessill och nypotatis. Mums!Efter lunchen tog vi oss bort till Valje Camping för dans kring midsommarstången. Barnen, mormor och morfar tog båten och vi andra gick. En mycket varm promenad och nästintill outhärdlig värme vid dansen. De flesta avslutade tidigare för att dra sig tillbaka till skuggan. Glass, fiskedamm och lite lotter och sen tog vi oss tillbaka till stugan.


Väl tillbaka slängde vi oss i havet. Så underbart! 24 grader och mycket välbehövlig svalka.

Sen var det dags för mat igen. Vi grillade grillspett med stora klyftpotatis och sallad. Efter maten blev det kubb, barnens stora favorit. Sen kvällsdopp och vi satt ute till klockan var efter två på natten. En helt underbar midsommarafton.Dagen efter vaknade vi upp till samma varma sommarväder och dagen spenderades med mera bad och en tur med trissjollen innan vi trötta och nöjda körde hemåt.
Post Comment
Skicka en kommentar

Auto Post Signature

Auto Post  Signature